Bli solcellemontør

Kunne du eller ditt firma tenke deg å montere solcelleanlegg for våre kunder?

Vi søker hele tiden etter montører over hele landet. Siden et solcelleanlegg blir montert på tak, krever vi at man har høy presisjon på arbeidet man gjør og utfører det etter produsentens anbefalinger.

Du kan som regel bli solcellemontør med bakgrunn i de fleste håndverksyrker, men våre montører består hovedsaklig av snekkere og taktekkere. Da hvert panel veier rundt 20 kg så må man være sterk nok og forberedt på å løfte disse opp på taket.

Som solcelleinstallatør så kan vi gi hands-on opplæring, enten ved at du blir med oss på et av anleggene vi monterer selv lokalt, eller vi kan sende en montør sammen med deg/dere på de første husene du installerer på.

Vi betaler enten på vår akkord som er pr kWp installert, med tillegg for tak vinkel, høyde over bakken mm. eller pr time i visse tilfeller.

Er du/dere interessert send oss en kort mail med info om din/deres bakgrunn, adresse og gjerne noen referanser til [email protected]

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre kunder at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.