Dassy Bionic

Proffesjonelle arbeidsklær designet for ulike sektorer, inkludert konstruksjon, bygg og logistikk. Funksjonalitet og varighet er stikkordene for Dassy med over 45 års erfaring.

In stock
SKU
Dassy_250071
As low as kr 749,00 kr 599,20

LITT OM HVORFOR VI VELGER DASSY

DASSY EUROPE BVBA ble etablert i 2007 som en spin-off av en belgisk tekstilgruppe med mange års erfaring i produksjon av arbeidstøy. Alle disse års ekspertise innen mønsterutvikling, innkjøp av råvarer og klesproduksjon danner grunnlaget for å utvikle profesjonelt arbeidstøy med et enkelt mål for øyet: å gjøre profesjonelle prestasjoner tryggere og mer praktiske.ET HUSHOLDNINGSNAVN

Det er umulig å forestille seg dagens arbeidsplass uten navnet DASSY ‘profesjonelt arbeidstøy’. Med fokus på profesjonelt arbeidsklær av høy kvalitet, fortsetter DASSY å øke sin markedsandel i over 20 land takket være et omfattende forhandlernettverk. Ambisjonene om å fortsette å vokse ble oppnådd i 2012 med et helt nytt hovedkontor som tilbyr 6.000 kvadratmeter lagringsplass, som brukes til å styre aksjene. Et logisk skritt i vår utvikling, for å optimalisere logistikkprosessen og garantere en utmerket service i fremtiden.


DITT ARBEIDSTØY

Arbeidstøy som gjør jobben for deg - Det er mer enn bare et slagord. Det er et oppdrag. Å tilby arbeidstøy som oppfyller de høyeste krav når det gjelder kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet. Og for å hjelpe fagpersoner med å få mest mulig ut av jobben sin.


kvalitetKVALITET

For det første er DASSY profesjonelt arbeidstøy synonymt med kvalitet. Fra stoff til finish velger vi resolutt materialer av høy kvalitet som består de strengeste testene. For å garantere et maksimalt kvalitetsnivå har DASSY full kontroll over produksjonsprosessen: fra design, over produksjon til logistikk. Dette gir ikke bare kvaliteten på arbeidstøyet vårt, men gir også en stor fleksibilitet til raskt å svare på de spesifikke behovene i det profesjonelle markedet.


funksjonalitetFUNKSJONALITET

Det er klart, arbeidstøy må være funksjonelt. Det er grunnen til at arbeidsklærne våre er fagmessig designet og testet på grunnlag av den spesifikke arbeidssituasjonen til brukeren, til minste detalj. Som ingen andre vet vi hvilke arbeidslommer en profesjonell trenger og hvilke praktiske funksjoner som gir en virkelig merverdi. Som den typiske DASSY store hemmen som lar deg enkelt forlenge arbeidsbuksene med 5 cm. Videre kan viktigheten av en god passform heller ikke undervurderes. Godt utstyrt arbeidstøy er ikke bare mer behagelig og mer praktisk, men også tryggere.


varighetVARIGHET

Fokus på kvalitet fordeler også holdbarheten til arbeidstøy. Med andre ord: arbeidstøyet ditt varer lenger. Vi er avhengige av etablerte verdier for dette, for eksempel merket Cordura®, det ekstremt slitesterke stoffet som brukes til å forsterke arbeidsklær på strategiske områder, og de robuste glidelåsene fra YKK.


designDESIGN

Og at det ser bra ut? Det er en merverdi av arbeidstøyet vårt! DASSY kombinerer tidløs design med innovative elementer og bygger opp alle kolleksjoner slik at du raskt og enkelt kan finne den rette kleskombinasjonen, helt i tråd med firmafargene dine.


DITT MERKE, VÅR GARANTI

Når de velger arbeidstøy, velger folk indirekte også valg basert på etiketten som er knyttet til det og verdiene knyttet til et merke. Hvis du velger DASSY profesjonelt arbeidstøy, bruker du også navnet "DASSY", og dette navnet har en viss kvalitet til det ...


Testet av profesjonelle: det virkelige arbeidet

Før DASSY arbeidstøy havner i skapet ditt, blir det utsatt for en serie omfattende tester. Før den faktiske utformingen av arbeidstøyet stilles det krav til hvilken stoffet og finishene skal oppfylle, etterfulgt av omfattende testing. Under fremstillingen blir resultatet testet utførlig en gang til, for eksempel på slitestyrke, fargefasthet, strekkfasthet og rivemotstand. Dette blir fulgt av essensielle vasketester. I tillegg til testing i vaskerier, blir tester også utført av uavhengige, anerkjente testsentre og institutter: en tilleggsgaranti for at arbeidstøyet ditt oppfyller de høyeste kvalitetskravene.

Alle DASSY-kolleksjonene er utviklet i nært samarbeid med brukerne. Vi oppfordrer alltid DASSY TEST TEAM: en gruppe fagfolk fra forskjellige yrker og bransjer som tester hver modell fra DASSY-serien i dybden. De vurderer arbeidstøyet ut fra dets prestasjoner på jobben, akkurat der det betyr mest. Deres anbefalinger blir studert grundig og tatt i betraktning i designet. Deretter testes plaggene til resultatet oppfyller alle forventninger. Dette betyr at du kan være trygg på at DASSY-arbeidstøyet ditt ble testet og godkjent av fagfolk.


PASSERT MED DISTINKSJON

DASSY-arbeidstøyet blir utsatt for en serie omfattende tester. Før den faktiske utformingen av arbeidstøyet, stilles det krav til stoffet og etterbehandlingen, etterfulgt av omfattende testing. Dette sikrer at det ikke blir gitt innrømmelser når det gjelder kvalitet etter at designen er ferdigstilt. Under fremstillingen blir resultatet testet utførlig en gang til, for eksempel på slitestyrke, fargehastighet, strekkfasthet og rivemotstand, komplementert med de nødvendige vaske- og krøllingstestene. Ved siden av testing i det interne industrielle vaskeriet, blir tester også utført av uavhengige, anerkjente testsentre og institutter. Dette gir en ekstra garanti for at arbeidstøyet ditt oppfyller de høyeste kvalitetskravene.


SERTIFISERT TILLIT

Selv om begrepet kanskje brukes for ofte som et trendord idag, anser DASSY samfunnsansvar som en grunnleggende forpliktelse til å strebe etter sosiale og miljømessige mål i all forretningsdrift og relasjoner til andre aktører. Innenfor dette omfanget passer vi alltid på det ytterste når vi velger produktene og leverandørene vi jobber med, vi velger miljøvennlige prosesser og kontinuerlig tar hensyn til arbeidsforholdene og velferden til alle våre ansatte.

Den store viktigheten DASSY legger til dette engasjementet, kan merkes gjennom hele produksjonsprosessen. For eksempel oppfyller alle råvarer som brukes Øko-tex®; standarder, som sikrer at det ikke brukes skadelige stoffer i produksjonen av klærne våre, og naturlig nok er vi imot noen form for barnearbeid, utnyttelse eller diskriminering. Basert på denne kontinuerlige jakten på bærekraftig utvikling ønsker DASSY å være et tillitsfyr for enhver bruker ..


Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre kunder at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.