Off-grid & Hyttestrøm

Off-grid og hytte er et bredt felt som dekker solcelleprodukter som normalt blir installert sammen med batterier, og ikke mot et fast strømnett. Produktene deles ofte opp i to hovedkategorier, lavstrøm-anlegg med DC spenning fra 12-48V, og AC 230V produkter. Kombinasjoner av ulike spenninger eller hovedkategoriene kalles ofte for hybride off-grid anlegg. Slike anlegg kan ofte inkludere integrert aggregat eller vindturbin, og brukes gjerne der man han utstyr som går på både 12 og 230 volt. Under de to hovedkategoriene finner man en rekke ulike produkttyper som vekselrettere, regulatorer, omformere eller batteriladere. Har du spørsmål i forhold til å sette opp nytt eller oppgradere eksisterende anlegg, ring oss gjerne eller send en e-post. Vi hjelper deg!

Strømløs.no - Ditt førstevalg for hyttestrøm

For det siste innen hyttestrøm, ta en titt på våre sider Strømløs.no. Her har vi fokus på nettopp off-grid produkter og hva som rører seg i markedet. Her finner du svar på de fleste spørsmål rundt hyttestrøm og batterier. I tillegg har vi også en off-grid blogg hvor vi går i dybden på populære produkter. Blant annet har vi nå fått inn nye hyttesystemer fra en av våre hovedleverandører i Tyskland, Steca Elektronik GmbH. I tillegg har våre PRO-invertere fra SMA fått en solid oppgradering med innebygget WLAN for enklere installasjon. Vi leverer også populære merker som Victron Energy.

hyttepakke pro fra sma

Dagens hyttesystemer og nye krav til off-grid

Å eie en hytte idag uten innlagt strøm fra nettselskap behøver ikke å ha noen praktisk betydning. Vi mener et solcelleanlegg bør være enkelt å bruke og ha en overkommelig prislapp. Hos oss finner du skikkelige og gjennomtestede løsninger laget for permanent bruk der strømnett ikke er tilgjengelig. Lurer du på hvor stort anlegg du har så hjelper vi deg selvfølgelig igang og gjør kjappe beregninger basert på ønsket strømforbruk.

Hos oss finner du hyttestrøm løsninger i komplette anlegg eller enkeltkomponenter om du ønsker å bygge ditt eget system. Husk at kraftigere solcelleanlegg på over 50V krever en el-installatør til selve installasjonen.

Uansett om behovet er en enkel hytte med 12V spenning eller større med behov for mer komplekse 230V solcelleanlegg i kombinasjon med vindturbin eller strømaggregat, vi dekker dine behov.

Med en kraftpakke som den du finner på bildet over kan du for eksempel drifte pumpe til vann, lys, mobillader eller TV. En hyttepakke består av solcellepanel, en konverter med solcellelader og batterilader for generator, dette kombinert med en inverter som omdanner AGM batteristrøm til 230V.

Et trygt valg med kundesupport hele veien - også etter installasjon

Hos oss får du prosjektering, smarte tips og råd til din hytte. I tillegg tilbyr vi gratis teknisk support i etterkant av installasjonen, med deg eller din elektriker.

Har du spørsmål rundt sidene eller produktene våre så ta gjerne en prat med oss på telefon 69 10 90 65, så hjelper vi deg med å velge riktig løsning!


strømløs

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre kunder at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.