Prosjektering for enebolig

Profesjonell prosjektering

Rask respons

Egen prosjektrådgiver

Komponentliste

Strengkart for tak

Optimal ytelse

In stock
SKU
prosjekt
kr 6 250,00 kr 5 000,00
Tags : prosjektering , enebolig , tak , eneboligtak , takprosjektering , rådgivning , estimering , anbefaling , komponentliste , strengkart , 3d-modellering
Links

Har du eller din bedrift behov for rask prosjektering av enebolig?

Solcellespesialisten tilbyr effektiv prosjektering som sikrer maksimal ytelse


Hvordan fungerer tjenesten?

Etter kjøp fyller du inn et prosjekt-skjema og sender dette inn til oss. Skjemaet inneholder alt vi trenger for å komme igang med prosjektering av ditt tak. Du vil innen 48 timer (hverdager) få tilsendt dokumenter som inneholder komplett liste av anbefalte komponenter som du kan bestille direkte i nettbutikken. Du kan være trygg på at alt du trenger er med på listen, slik at du ikke trenger å etterbestille eller bytte produkter. Dokumentet vil også inneholde et strengkart som et tilpasset ditt tak, og som gir valgte pv-moduler og inverter optimal ytelse og korrekt dimensjonering. Nedlastbare brukerveiledinger og manualer for produkter vil også være tilgjengelig.


Du vil underveis få tilgang til vår konsulent som tegner taket om du har spørsmål eller ønsker anbefaling i forhold til ekstra komponenter som monitorering, sikring, installasjon eller lignende.

Solcellespesialisten tar ikke ansvar for eventuell utførelse, men gir prosjektfiler installatør kan følge etter ønske. Alt ansvar vil ligge hos installatøren.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre kunder at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.