Offgrid og Hytte

hyttepakke pro fra sma

Dagens hyttesystemer og nye krav til off-grid

Å eie en hytte idag uten innlagt strøm fra lokalt strømselskap behøver ikke å ha noen praktisk betydning. I tillegg mener vi at et solcelleanlegg skal være effektivt, enkelt å betjene og vedlikeholde. Samtidig som det bør ha en overkommelig prislapp. Her hos Solcellespesialisten selger vi kun skikkelige og gjennomtestede løsninger som er laget for permanent bruk der strømnett ikke er tilgjengelig.

Hos oss finner du strømløsninger til din hytte i komplette anlegg eller enkeltkomponenter om du ønsker å bygge ditt eget system. Uansett om behovet er en enkel hytte med 12V spenning eller større med behov for mer komplekse 230V solcelleanlegg i kombinasjon med vindturbin eller strømaggregat, vi dekker dine behov.

Med en kraftpakke som den du finner på bildet over kan du for eksempel drifte pumpe til vann, lys, mobillader eller TV. En hyttepakke består av solcellepanel, en konverter med solcellelader og batterilader for generator, dette kombinert med en inverter som omdanner AGM batteristrøm til 230V.

Vår egen avdeling for hyttestrøm og off-grid

For det siste innen off-grid og hyttestrøm, ta en titt på våre sider Strømløs.no. Her har vi fokus på nettopp off-grid produkter og hva som rører seg i markedet. Her finner du også svar på de fleste spørsmål rundt hyttestrøm og batterier. I tillegg har vi også en off-grid blogg hvor vi går i dybden på populære produkter. Blant annet har vi nå fått inn nye hyttesystemer fra en av våre hovedleverandører i Tyskland, Steca Elektronik GmbH. I tillegg har våre PRO-invertere fra SMA fått en solid oppgradering med innebygget WLAN for enklere installasjon.

Et trygt valg med kundestøtte også etter installasjon

Hos oss får du prosjektering, smarte tips og råd til din hytte. I tillegg tilbyr vi gratis teknisk support i etterkant av installasjonen, med deg eller din elektriker.

Har du spørsmål rundt sidene eller produktene våre så ta gjerne en prat med oss på telefon 69 10 90 65, så hjelper vi deg med å velge riktig løsning!

strømløs

Vise som Rutenett Liste

10 Varer

per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

10 Varer

per side
Set Descending Direction